Nieuws

Van Dijck: ‘Ik wacht al 9 jaar op promotie’

28 april 2017 door Lars van Dijck
www.rkksv.nl
ROSMALEN – Zondag moet het dan eindelijk gaan gebeuren.
Een gelijkspel tegen achtervolger OSC’45 is voor RKKSV genoeg om kampioen te worden en weer eens te promoveren naar de 4e klasse. Lars van Dijck kijkt er reikhalzend naar uit: “Ik wacht alweer 9 jaar op promotie en na meerdere mislukte pogingen gaat het er nu van komen!”
 

RKKSV verspeelde een straatlengte voorsprong en verloor de laatste wedstrijd nog van Buren, maar had het geluk dat OSC’op het moment suprême ook onderuit ging. Het verschil blijft daardoor 5 punten dus kan de ploeg uit de Kruisstraat het op eigen kracht afmaken. Iedereen binnen de club is er klaar voor, verzekert Van Dijck ons: “Het gaat gebeuren, daar ben ik van overtuigd. Rond de winterstop hebben we een mindere periode gehad, maar we hebben laten zien dat we niet zomaar bovenaan staan. We hebben op tijd de boel weer opgepakt. Niet altijd even overtuigend, maar we geven gewoon heel weinig weg.”

Voorgaande jaren strandde RKKSV meerdere keren in de nacompetitiefinale. Het wordt dus tijd dat de vijfdeklasser eens een prijs gaat pakken. Zondag kan de champagne in het rond gespoten worden. “Een gelijkspel is voldoende, maar we gaan voor een overwinning”, aldus de verdediger. Mocht het onverhoopt niet lukken, dan is er nog een herkansing als een week later laagvlieger Ophemert op bezoek komt op het pittoreske Eikenhage. Maar zover wil RKKSV het liever niet laten komen.

OSC’45 – RKKSV begint zondag om 14.30 uur op sportpark De Hambaken.
Geplaatst op 28 april 2017 door 073voetbal

 
www.rkksv.nl
ROSMALEN – Ook de derde editie van het  073voetbal Gala was weer een succes. In de goed gevulde feestzaal… Lees meer
 
www.rkksv.nl
Vandaag bereikte ons het droevige bericht dat Myihidin Karaaslan op 19 jarige leeftijd is overleden Muyihiddin heeft bij RKKSV SG1… Lees meer
 
www.rkksv.nl
Op 30 April stond de een na laatste wedstrijd van de competitie op het programma. Uitgerekend tegen de nummer twee OSC’45, dit met… Lees meer
 
www.rkksv.nl

7 mei Seizoensafsluiting

28 april 2017
We sluiten het seizoen traditioneel af met een BBQ Ben jij bij de BBQ?! Geef dat aan bij de trainer/leider.   Lees meer
 
 
 
 

v.v. RKKSV Kruisstraat/Rosmalen

info@rkksv.nl l Kruisstraat 13a l 5243 RD Rosmalen l 073-5212012
© 2016 - RKKSV Kruisstraat/Rosmalen
Terug naar boven