Nieuws

Vier versterkingen voor RKKSV na promotie

13 juni 2017
www.rkksv.nl
Geplaatst op 13 juni 2017 door 073voetbal

ROSMALEN – Na het kampioenschap in de 5e klasse gaat RKKSV proberen met de eigen vaste kern een rol van betekenis te kunnen spelen op het niveau waarop het voor het laatst in 2007-2008 (een jaartje) actief was. Om dat doel te realiseren heeft de kleine club een aantal gerichte versterkingen, afkomstig van CHC, Hedel en OJC Rosmalen, binnengehaald.


Tom Hendriks is de eerste nieuweling die zich meldt in de Kruisstraat. De middenvelder van CHC speelde voorgaande jaren (met RKVSC Velddriel) tegen zijn nieuwe club en stond al eerder op de nominatie voor een overstap. “Vorig jaar wilde Tom al graag komen, maar toen besloot ie het niet te doen omdat we nog in de 5e klasse speelden. Nu komt ie alsnog”, aldus RKKSV-trainer Bertie van Balsfoort. Ook Sander Verbeek, die vorig jaar aangaf het voetbal vaarwel te zeggen, stond al eerder in de belangstelling van de Rosmalense club. “Hij gaat aansluiten in de voorbereiding”, zegt Van Balsfoort. “Na zijn beenbreuk, die hij vorig jaar maart opliep als speler van Hedel, hopen we dat hij fit weer wordt.”

Doelman Jan van Balsfoort (OJC 3) is de derde speler die aansluit bij de selectie van RKKSV en Dennis Vorstenbosch completeert het viertal aanwinsten. De spits van OJC 2 gaat het voor het eerst in zijn leven bij een andere club proberen en hoopt op een succesverhaal. “Twee keer trainen, voetballen om half drie, gewoon normaal gras, weer samenwerken met m’n oude trainer, en ik wil wel eens kijken hoe het bij een andere club gaat”, vat hij de redenen voor zijn overstap samen. “Volgens mij heb ik 20 jaar bij OJC gevoetbald, maar daar kan ik het eerste elftal toch niet meer halen.”


15 goals
De 25-jarige Rosmalenaar (foto) nam twee jaar geleden afscheid van het selectievoetbal en ging een balletje trappen met zijn vrienden in het vijfde, maar daar kwam hij al snel weer op terug. “Ik kampte toen veel met blessures en was het niet bepaald eens met de keuzes van de toenmalige trainer. Maar als voetballer wil je er toch het maximale uithalen. Ik ben weer terug gegaan naar het 2e en ga het nu bij RKKSV 1 proberen. Wat mijn doelstelling is voor volgend seizoen? Er zijn een paar aardige aanwinsten bij gekomen, dus in de middenmoot van de 4e klasse voetballen. En zelf 15 goals maken.”


 
www.rkksv.nl

Openingstoernooi 2017-2018

16 augustus 2017
Aanstaande zondag (20/8) is iedereen welkom op op Sportpark Eikenhage! RKKSV, BMC en NLC'03 voetvallen van 11:30 uur tot… Lees meer
 
www.rkksv.nl
Het weekend van 7 t/m 9 juli jl. was ons G-team in Ettelbruck, Luxemburg voor de Special Olympics.   Lees meer
 

v.v. RKKSV Kruisstraat/Rosmalen

info@rkksv.nl l Kruisstraat 13a l 5243 RD Rosmalen l 073-5212012
© 2016 - RKKSV Kruisstraat/Rosmalen
Terug naar boven