RKKSV G1
16-04-2016
2-4

Scheidsrechter:   Horst, W.A. van der
Vandaag staat de spannende wedstrijd op progamma uit tegen Bladella, we komen aan op het sportpark, omkleden en voetballen. We waren er klaar voor en begonnen fel en sterk te voetballen. Maar toch is het Bladella dat op 1-0 komt door een afstandschot de keeper zat er nog met een hand aan maar helaas dat was de 1-0.
RKKSV gaf niet op Gelukkig maakte Patrick na een paar minuten de 1-1 en na weer een goede bal van Rutger op Patrick maakt hij de 1-2 voor RKKSV we bleven strijd leveren het werd nog spannend, maar gelukkige maakt Patrick heel snel de 1-3.
We gingen rusten even wat drinken en bespreken wat we goed deden we kwamen terug op het veld maar Bladella begon fel en sterk aan de tweede helft, maar het is toch RKKSV dat op 1-4 komt door een eigen goal. We zakten een beetje weg en was het Bladella die maar aan bleef vallen RKKSV had even geen antwoord en Bladella komt op 2-4 de scheidsrechter floot af dat goed voor ons want nu hebben we de derde plek veilig gesteld .Wat een presentatie klasse gedaan boys.
Maar mijn complimenten gaan uit naar de scheidsrechter W.van der Horst wat floot deze scheidsrechter goed en sterk,hij floot een hele sterke wedstrijd hij floot niet partijdig maar voor allebei de teams dank je  wel voor deze wedstrijd te fluiten
De man of the match is Patrick Smith!

IK WIL NOG VERMELDEN MENSEN ZET IN JE AGENDA zaterdag 23-4-2016 | 14:30 UUR DAN IS HET DE DERBY RKKSV G2 VS RKKSV G1
IK WIL VRAGEN OM ZO VEEL MOGELIJK SUPPORTERS DIE KOMEN KIJKEN BIJ DEZE WEDSTRIJD HET IS IN IEDER GEVAL EEN PRACHTIGE VOETBALPOT