RKKSV G1
Tivoli G1
20-02-2016
9-3

Vandaag stond de wedstrijd tegen Tivoli G1 op het programma dit was een hele belangrijke wedstrijd want als we wonnen konden we op de 2e plaats komen Maar dan moest de G2 winnen van ODC
We begonnen heel sterk aan de wedstrijd Tivoli krijgt als eerste een grote kans maar keeper Joey stond in de weg goed van gepakt Toen gingen wij in de aanval en Laurens maakt een mooie goal 1-0 voor ons. Patrick maakte de 2-0 en het wordt 3-0 door een hele prachtige wereldgoal van Laurens van Hintum
RKKSV gaf geen gas terug en Patrick gaf een wereld assist aan Muyhidinn en die scoort de 4-0 daarna maakte Laurens er nog voor rust 5-0 van

We hadden hele goede scheidsrechter,na even wat gedronken te hebben in de kleedkamer en besproken hadden wat er beter kan gingen we weer het veld op.
We begonnen sterk aan de 2e helft,uiteindelijk wordt het nog 8-0 door doelpunten van Timo en Casper op aangeven van Patrick.
Rutger speelt de bal veel te zacht terug op de keeper waar door Tivoli kon scoren en toen stond het 8-1 na weer een fout maakt Tivoli 8-2
Dooreen eigen goal werd het 8-3 ,met nog 5 min te spelen kwam er weer een prachtige goal van Laurens van Hintum hij draait een corner direct in de goal 9-3 eindstand .