Nieuws

‘Hopelijk heb ik mijn plekje veiliggesteld’

11 september 2019
www.rkksv.nl
KRUISSTRAAT – Vorige week kwam Tom Hendriks al aan het woord over het gezellige RKKSV, waar voetbal en plezier hand in hand gaan. Vandaag publiceren wij deel 2 van het gesprek dat we even geleden hadden met de Bossche middenvelder. Over de meest opvallende medespelers, de nieuwe trainer en zijn verwachtingen voor dit jaar.

Naast coach Bertie van Balsfoort is ook keeperstrainer Patrick Stoop er dit seizoen niet meer bij op sportpark Eikenhage. “En daarnaast hebben we nog het gedwongen afscheid van kermisartiest Dani Hanegraaf en veteraan Joost Driessen, die de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt. Gelukkig is verder nagenoeg de hele selectie en staf behouden”, vertelt Hendriks, die zijn derde jaar in gaat bij de club, vol branie.

“Met onze nieuwe keeperstrainer – volkszanger Arnold Hofmans – hebben we er, naast ervaring, ook gelijk een artiest bij voor een aantal optredens. Hopelijk kan hij Jan van Balsfoort nog wat bijbrengen”, gaat de Bosschenaar het lijstje verder af. “Daarnaast is goaltjesdief – en man van glas – Davy Deckers terug, dus onze wonderdokter Henk Verputten zal weer aan de bak moeten. OJC’ers Jordy van den Berg en Jimmy Hoogenbosch zijn de selectie eveneens komen versterken. Hopelijk kunnen zij net zo goed voetballen als dat ze kunnen zuipen.”
 

De spelersgroep wordt er niet alleen in de kantine sterker op, als we Hendriks mogen geloven: “Yeroen van Alebeek en Cas van Hemmen zijn terug van een langdurige blessure en ons supertalent Max van Hemmen begint aan zijn tweede jaar in de selectie. Geweldig om te zien hoe dat kleine ventje zulke stappen maakt. Ik ben benieuwd of hij dit jaar echt boven zichzelf uit kan stijgen.”


Stabiel
In Hendriks’ eerste jaar in Kruisstraatse dienst, handhaafde de club zich via de nacompetitie in de 4e klasse. Afgelopen seizoen lukte dat rechtstreeks. “Met een verdienstelijke 10e plek”, weet hij nog. “Hopelijk worden we dit jaar, zoals dat zo mooi heet, een stabiele ploeg in het linkerrijtje. En wie weet wordt het nog wel mooier. In zowel de competitie als beker komen we leuke ploegen tegen, waar leuke streekderby’s mee uitgevochten kunnen worden.”
 

Dat gebeurt dit seizoen onder leiding van nieuwe trainer Ramon van Rixtel. “Iedereen is extra gemotiveerd om die oud-speler van RKKSV te laten zien wat hij kan. En iedereen hoopt natuurlijk op een basisplek. Na afloop van de eerste training ben ik gelijk maar even de trainerskleedkamer binnengelopen. Hopelijk heb ik mijn plekje alvast veilig gesteld.”
Geplaatst op 11 september 2019 door 073voetbal


 
www.rkksv.nl
De Algemene Ledenvergadering wordt donderdag 28 november a.s. gehouden om 21:45 uur in de kantine. De agenda van de… Lees meer
 
www.rkksv.nl
Beste RKKSV-er, Voor het vierde jaar organiseert RKKSV samen met de buurtvereniging Op de Kruisstraat het grote Sinterklaasfeest.… Lees meer
 
www.rkksv.nl

Wandelvoetbal

23 oktober 2019
2 jaar ? ´n lekker potje wandelvoetbal en als sociaal contact samen ´n pilske pakken in onze gezellige kantine van RKKSV op de… Lees meer
 
www.rkksv.nl

New Mindset New Results

17 oktober 2019
‘Kruisstraat maakt soms wat domme foutjes’ ROSMALEN – Hoewel ze er bij de Kruisstraat sterker op denken te zijn geworden, is dat… Lees meer
 
 
 

v.v. RKKSV Kruisstraat/Rosmalen

info@rkksv.nl l Kruisstraat 13a l 5243 RD Rosmalen l 073-5212012
© 2016 - RKKSV Kruisstraat/Rosmalen
Terug naar boven