Nieuws

Elf vragen aan… Jeffrey van Laarhoven

24 februari 2018
www.rkksv.nl

ROSMALEN – Met RKKSV werd Jeffrey van Laarhoven afgelopen seizoen eindelijk kampioen. In de 4e klasse doet de kleine club dit jaar ook boven verwachting goed mee. De Rosmalense derby die morgen op het programma staat is een mooie gelegenheid om de geblesseerde spits van de rood-zwarten uit de Kruisstraat eens aan het woord te laten. Geplaatst op 24 februari 2018 door 073voetbal


Naam: Jeffrey van Laarhoven.
Geboren: 1 september 1988 in Den Bosch.
Club(s): In de jeugd bij Wilhelmina, daarna bij RKKSV en daar voetbal ik ondertussen alweer zo’n 10 jaar in het eerste.
Positie: Voorin, als centrumspits.
Dagelijks leven: Woonachtig in Den Bosch. Ik ga zo af en toe naar de sportschool en met vrienden een biertje drinken.

 1. Sterkste/zwakste punt: Ik ben fysiek sterk en balvast voorin. Ook is mijn doorzettingsvermogen goed. Zwak is dat ik heel slecht tegen mijn verlies kan.
 2. Kunst- of natuurgras: Wij spelen op natuurgras en dat vind ik persoonlijk ook het fijnste. Op kunstgras krijg je toch wat meer last van je gewrichten door de slechte demping.
 3. Kleur voetbalschoenen: Altijd zwart, ik heb niks met al die felle kleuren.
 4. Mooiste tenue en sportpark: Ik ga voor het rood-zwart van RKKSV en OJC Rosmalen en Den Dungen hebben allebei een erg mooi complex.
 5. Mooiste voetbalmoment: Daar hoef ik niet lang over na te denken. Dat is het kampioenschap van afgelopen jaar. Wat een ontlading was dat! Al jaren grepen we net langs promotie.
 6. Dieptepunt/grootste blunder: Via mijn hoogtepunt komen we ook meteen bij mijn dieptepunt. Ik geloof dat ik in de jaren voor het kampioenschap vier keer nacompetitie heb gespeeld en steeds was het net niet. Dat hebben we afgelopen jaar gelukkig recht gezet.
 7. Opvallendste teamgenoot: Dat is Davy Deckers. Hij krijgt het voor elkaar om met minimale inspanning toch iedere wedstrijd een goaltje mee te pikken.
  Wat ook zeker de moeite waard is om te benoemen is onze verzorger Henk Verputten, die al sinds jaar en dag actief is bij de club. Hij is er altijd, ik kan mezelf geen wedstrijden herinneren dat hij afwezig is. Henk heeft aangeven er na dit of volgend seizoen mee te stoppen. Hopelijk kunnen wij hem overhalen nog minimaal een jaar door te gaan.
 8. Voetbalhumor: Na het kampioenschap was er groot feest in de kantine. Iedereen stond op tafels en stoelen. Dat probeerde onze trainer (Bertie van Balsfoort, red.) ook, maar dat ging niet helemaal goed. Hij viel met zijn neus op tafel. Flink bloeden, op dat moment even schrikken, maar achteraf hebben we er natuurlijk wel om gelachen!
 9. Wat wil je nog bereiken: Dat is voor mij niet aan de orde. Ik blijf gewoon bij RKKSV. Persoonlijk hoop ik wel weer fit te worden. Ik heb namelijk nog geen wedstrijd gespeeld dit seizoen. Als club willen we een stabiele vierdeklasser worden. De basis is aanwezig. We hebben een leuke groep, met een uitstekende sfeer. Alle randzaken zijn goed geregeld. Aan ons om voor het sportieve gedeelte te zorgen.
 10. Beste speler uit de regio: Onze Kenji Heijmans, met zijn dubbele schaar en kapbewegingen. Niet te stoppen die jongen.
 11. Opvallendste regioclub: EVVC doet het knap met hun tweede plaats. Jammer dat Rhode al een straatlengte voor staat, maar voor een dorpsclubje doet Vinkel het prima bovenin de 2e klasse.
  Onze eigen doelstelling is handhaving dit seizoen. We hebben de eerste seizoenshelft aardig wat punten gepakt, misschien wel meer dan verwacht. Die lijn wilden we doorzetten na de winterstop, maar tegen de concurrenten gaat het vooralsnog stroef.
  Hopelijk kunnen we, als het doorgaat, morgen onze eerste driepunter van 2018 noteren. Tegen Maliskamp is het altijd een wedstrijd op zich. Ik verwacht van beide kanten geen hoogstaand voetbal, maar wel veel strijd.

 
www.rkksv.nl

RKKSV - Alem

17 maart 2019
De feestmiddag gaat helaas niet door! Later vandaag meer over de wedstrijd RKKSV Kruisstraat - Vv Alem Lees meer
 
www.rkksv.nl

RKKSV 70 jaar!

10 maart 2019
In april 1949 werd de club toegelaten tot de Brabantse bond. KSV was een feit. Toen de club zich wilde aanmelden bij de KNVB heeft… Lees meer
 

v.v. RKKSV Kruisstraat/Rosmalen

info@rkksv.nl l Kruisstraat 13a l 5243 RD Rosmalen l 073-5212012
© 2016 - RKKSV Kruisstraat/Rosmalen
Terug naar boven