Nieuws

Vele handen maken licht werk

26 juni 2018
www.rkksv.nl

zondag 1 juli hopen wij er met elkaar een gezellige en bovenal nuttige middag van te maken. Ons prachtige complex is na een seizoen van intensief gebruik, weer toe aan een opfrisbeurt en herstelwerk. Hiervoor vragen wij hulp.
 

We realiseren ons dat veel vrijwilligers het afgelopen seizoen weer heel goed werk hebben gedaan. Ook onze leden hebben hun beste beentje voor de club voor gezet. Het bestuur kan niet vaak genoeg benadrukken trots te zijn op alle inzet. Heel veel dank daarvoor allemaal !!!
 

Om ook de mannen die dagelijks voor de club in de weer zijn met het onderhoud van de gebouwen, een periode van rust te gunnen, hebben we besloten toch nog een keer een beroep op spelers, ouders, vrijwilligers en supporters te doen.

We gaan in groepen aan de slag. Denk de binnen en buitenzijde van de kantine, kleedkamers, kleine klusjes rond de velden, lichte werkzaamheden, hoofdveld, onderhoud apparatuur en nog veel meer. Er volgt later een overzicht met nadere uitleg. Om een verdeling te maken hopen we deze week nog wel veel aanmeldingen te ontvangen.
 

Er wordt uiteraard goed voor jullie gezorgd.
 

Vele handen maken licht werk! Aanmelden secretaris@rkksv.nl 
Geen nieuwsberichten gevonden

v.v. RKKSV Kruisstraat/Rosmalen

info@rkksv.nl l Kruisstraat 13a l 5243 RD Rosmalen l 073-5212012
© 2016 - RKKSV Kruisstraat/Rosmalen
Terug naar boven