ODC G1G
RKKSV G2G
20-02-2016
3-1

Het team van RKKSV G2 had er weer zin in na de overwinning de week ervoor op Best Vooruit hadden we jongens er weer veel zin in en de tegenstander op deze mooie dag was ODC. De wedstrijd begon gelijk fanatiek en na ongeveer een kwartier vloog de eerste bal achter in het net door Joey Leijtens die scoorde. De rust stand was daarbij dus ook 1-0 voor de thuis spelende ploeg. Na de rust waren er de nodige veranderingen in de opstelling van ODC de ploeg ging aanvallender spelen en na een klein kwartier zat de 1-1 erin. Maar de thuis ploeg gaf niet op en ging met alle puf die ze nog hadden de laatste 2 minuten een mooie aanval op zetten en Joey Leijtens scoorde zijn tweede goal die dag voor de thuisploeg. De vreugde was toen ook groot toen de scheidsrechter af floot voor de wedstrijd. RKKSV G2 heeft weer gewonnen en heeft een goede competitie start met 6 punten uit de eerste 2 wedstrijden.

Op naar de volgende week waar RKKSV G2 een uitwedstrijd heeft tegen het altijd sterke TEC uit Tiel.