Nieuws

In de categorie ‘beste speler 4e/5e klasse’

door
www.rkksv.nl

Beste speler 4e/5e klasse - Joost Driessen

Breng nu je stem uit ga naar de poll: http://www.073voetbal.nl/…/073voetbal-gala-2016-beste-spel…/


Joost Driessen hij kan er nog geen genoeg van kan krijgen, heeft ook hij er al een heel voetballeven op zitten. Bij RKKSV staat hij nog wekelijks zijn mannetje, waar hij dat voorheen seizoenen lang deed voor SCI. Is het genoeg om mee te strijden om de titel ‘beste speler van de 4e/5e klasse’?


ROSMALEN – In de categorie ‘beste speler 4e/5e klasse’ zijn voor de gelegenheid niet vijf, maar zes spelers genomineerd. Drie voetballers namens de 4e klasse en drie die actief zijn op het laagste niveau. Komt de winnaar van 2016 van FC Engelen, Maliskamp of Wilhelmina, of speelt die een klasse lager bij Hedel, RKKSV of RKVSC?
 

Hoewel Wilhelmina een teleurstellend seizoen kende, draaide Luke van Ham (die over kwam van Emplina) juist een goed jaar. Hij was het meest constant en nam de ploeg in moeizame wedstrijden op sleeptouw. Datzelfde kan gezegd worden over Ron van Boxtel, die vorig jaar ook al genomineerd was in deze categorie. De linksbenige middenvelder was ook dit seizoen weer goud waard voor zijn cluppie Maliskamp.
 

Twan Passon is de derde genomineerd uit de 4e klasse. Hij scoorde twaalf keer voor FC Engelen en – hoewel dat er heel wat minder zijn dan de 28 van een jaar eerder – was ook dit jaar weer een haast onmisbare kracht. Ondanks zijn nog jonge leeftijd (21) is Passon een van de sterkhouders van de club. Vier jaar ouder is Tom Hendriks, maar hij is bij RKVSC eveneens van onschatbare waarde. De Bosschenaar is de motor op het middenveld van de club uit Velddriel en zijn nominatie daarom meer dan waard.
 

Tot slot twee routiniers, die alleen al vanwege hun staat van dienst terechte winnaars zouden zijn van de prijs. Björn Cevat speelde jarenlang op hoog niveau met Nivo Sparta, maar bouwt sinds twee jaar af bij Hedel. Helaas heeft hij zijn club niet naar de 4e klasse kunnen brengen, maar ook dit jaar staat de teller alweer op 20 goals en dus zou hij zomaar eens een gooi kunnen gaan doen naar de overwinning. “Het zou een prachtig afscheid zijn van mijn carrière”, aldus Cevat, die zijn schoenen aan de wilgen hangt.
 

Voor Joost Driessen geldt dat nog niet, maar hoewel hij er geen genoeg van kan krijgen, heeft ook hij er al een heel voetballeven op zitten. Bij RKKSV staat hij nog wekelijks zijn mannetje, waar hij dat voorheen seizoenen lang deed voor SCI. Is het genoeg om mee te strijden om de titel ‘beste speler van de 4e/5e klasse’? Kom op vrijdag 20 mei naar D’n Beer om tijdens een gezellige feestavond de winnaars toe te juichen!


Wie was dit seizoen de beste speler van de 4e/5e klasse uit de 073-regio?


 
Geen nieuwsberichten gevonden

v.v. RKKSV Kruisstraat/Rosmalen

info@rkksv.nl l Kruisstraat 13a l 5243 RD Rosmalen l 073-5212012
© 2016 - RKKSV Kruisstraat/Rosmalen
Terug naar boven