Nieuws

‘Ouwe jongens krentenbrood’

09 oktober 2017
www.rkksv.nl
Vol spanning wacht de organisatie van RKKSV op de OldStars van de Kruisstraat/Rosmalen en omgeving. Op vrijdag 6 oktober jl. stond Wandelvoetbal voor (55+ ers) op het programma.

 

Het is 18:15 uur de spanning neemt toe. Komen er deelnemers, wie komen er dan en met hoeveel mensen zullen we zijn. De eerst deelnemers zijn gearriveerd en worden door de organisatie verwelkomt met een kopje koffie van de club.
Er worden een aantal personen na gebeld en om 18:45 uur beginnen we aan de Kick -off.

Eerst is het wat onwennig, niet veel later heeft iedereen schik en komen de goede herinneringen aan “vroeger” weer tot leven. Het gevoel of de tijd heeft stil gestaan. Het is weer zo gezellig ‘ouwe jongens krentenbrood’.
De avond sloten we af onder het genot van een biertje tijdens de feestavond en praten we verder over de toekomst van wandelvoetbal.
Kon je er vrijdag niet bij zijn, niet getreurd er komt een vervolg.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met RKKSV via activiteiten@rkksv.nl.

Voor foto's ga naar Thuis in het Nieuws
 

 
www.rkksv.nl
VIERDE KLASSE H  Het klinkt heel leuk, maar het is ook heel vermoeiend. RKKSV speelde afgelopen week drie wedstrijden. Dat werd de… Lees meer
 
www.rkksv.nl
ROSMALEN – De derby tussen RKKSV en Maliskamp eindigde donderdagavond onbeslist. Beide clubs kwamen niet tot scoren en daar was de… Lees meer
 
www.rkksv.nl
DOE MEE! Vrijdag 27 april Jeugdzeskamp van 14:00 tot 16:30 uur bij RKKSV Aanmelden verputten@zonnet.nl   Lees meer
 

v.v. RKKSV Kruisstraat/Rosmalen

info@rkksv.nl l Kruisstraat 13a l 5243 RD Rosmalen l 073-5212012
© 2016 - RKKSV Kruisstraat/Rosmalen
Terug naar boven